magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenia DPMK o uzatvorení železničného priecestia v Ťahanovciach, vylúčení električkovej dopravy z úseku VSS, križovatka – OC Važec a zmene cestovného poriadku linky č.40
@ Doprava -> DPMK      Aug 14 2007 - 12:29 GMT
Od utorka 14. 8. 2007 cca 7.00 hod do stredy 15. 8. 2007 cca 16.00 hod bude opäť uzatvorené železničné priecestie v Ťahanovciach. Premávka autobusovej linky MHD č. 14 bude pritom upravená rovnako ako pri 1. etape tejto uzávierky (2. - 5. 8. 2007):
1.Linka č. 14 bude dočasne premávať len po zastávku Ťahanovce, železničná zastávka a späť (bez zmeny cestovných poriadkov). V úseku Ťahanovce, kostol – HM Tesco a Baumax teda linka nebude premávať.
2.Bude premávať dočasná linka č. 14A, a to po trase (podľa zastávok) Ťahanovce, kostol – Ťahanovce, ZŠ – Magnezitka – Slovnaft – HM Tesco – Pri hati – OD Mier – Krajský úrad (len ) – Št. Lokomotívy a späť. Linka bude premávať v špičkách pracovných dní každých 30 minút, v ostatnom čase každých 60 minút.
Vo východzej zastávke „Ťahanovce, kostol“ bude linka zastavovať na oboch bežných stanovištiach linky č. 14 (na Ťahanovskej aj na Magnezitárskej ulici).
Vo východzej zastávke „Štadión Lokomotívy“ bude linka zastavovať na stanovišti linky č. 29 v smere ku Krajskému úradu.
V zastávke „HM Tesco“ linka v smere k štadiónu Lokomotívy zastaví len na stanovišti na Hlinkovej ulici a v smere do Ťahanoviec na oboch stanovištiach (na Hlinkovej ulici aj na bežnom stanovišti na Dopravnej ulici).


Zastávky „HM Tesco a Baumax“ (na Trolejbusovej ulici, v oboch smeroch) a „HM Tesco“ (na Dopravnej ulici, len v smere od Ťahanoviec) budú teda dočasne zrušené.

Bližšie informácie budú oznámené na jednotlivých dotknutých zastávkach.

Od stredy 15. do piatku 31. 8. 2007 bude kvôli oprave električkovej trate na Sídlisku Nad jazerom vylúčená električková doprava z úseku VSS, križovatka – Nad jazerom, OC Važec. Dotknuté linky MHD budú pritom premávať nasledovne:
1.Električkové linky č. 3, 7, 9 a R2 budú presmerované do Barce.
2.Električková linka č. 4 bude premávať len v úseku Štadión Lokomotívy - Hotel Strojár a späť.
3.V úseku Nad jazerom, OC Važec - VSS, križovatka a späť bude premávať dočasná náhradná autobusová linka „X“ (prípoje na a od všetkých spojov liniek č. 3, 7, 9 a R2).
Táto linka bude zastavovať na bežných autobusových zastávkach najbližších k príslušným električkovým zastávkam – s výnimkou zastávky „VSS, križovatka“. V tejto zastávke bude zastavovať aj na stanovišti linky č. 12 na Južnej triede aj na stanovišti linky č. 28 na Ul. Nižné Kapustníky.

Bližšie informácie budú oznámené na jednotlivých dotknutých zastávkach.


Od pondelka 20. 8. 2007 sa na autobusovej linke MHD č. 40 upravuje cestovný poriadok pre „širšie letné“ obdobie (16.3.-15.12.) nasledovne:
a)rušia sa spoje s odchodmi o 16.00 hod od štadióna Lokomotívy a o 16.30 hod z Jahodnej,
b)zriaďujú sa spoje s odchodmi o 18.00 hod od štadióna Lokomotívy a o 18.30 hod z Jahodnej.
Pre „užšie zimné“ obdobie (16.12.-15.3.) sa cestovný poriadok tejto linky nemení (naďalej budú premávať oba vyššie uvedené spoje).

Dopravný podnik mesta Košice   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]