magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Prechádzka Starým Mestom.
@ Kultúra -> Výstavy      Sep 19 2007 - 12:34 GMT
Priaznivci fotografie a obdivovatelia krás košického Starého Mesta, ktorí si nemali možnosť v Galérii KOS pozrieť výstavu fotografií Stefana Schmidta „Prechádzka Starým Mestom“ majú príležitosť vzhliadnuť ju od 14.septembra v priestoroch F-klubu v Mestskom kultúrnom stredisku v Moldave nad Bodvou v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00.

Autor fotografií žije a pôsobí od roku 1969 v Košiciach, presnejšie v jeho Starom Meste. Posledné roky sa profesionálne prezentuje ako fotoreportér novín Staromestské listy a oficiálneho staromestského webového portálu.

“Vystavená kolekcia fotografií je niečo medzi neštylizovanou portrétnou momentkou mladej ženy v uliciach mesta a reportážnym záznamom akoby náhodne zachytených architektonických detailov. Tieto fotografie nechcú byť dokumentárnym sprievodcom po pamätihodnostiach, ale skôr inšpiráciou pre každého vnímavého človeka, aby sa sám, či s niekým blízkym prešiel staromestskými ulicami a uličkami a vnímal tú krásu a jedinečnosť detailov, ktorú mnohí prestali v hektike bežného života vidieť“, uvádza kurátor výstavy Mgr. Jozef Gazdag.

Reprízu výstavy, ktorú pripravilo Mestské kultúrne stredisko v Moldave nad Bodvou v spolupráci s Krajským osvetovým strediskom v Košiciach si môžu záujemcovia pozrieť do 5.októbra.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]