magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košice v kontrastoch.
@ Kultúra -> Podujatia      Oct 08 2007 - 13:38 GMT
Občianske združenie ÚLET vyhlasuje fotografickú súťaž s názvom Košice v kontrastoch. Cieľom súťaže, ktorá je podporným podujatím kandidatúry mesta Košice na Európske hlavné mesto kultúry v roku 2013, je zachytiť prednosti i nedostatky mesta, jeho kultúrno – spoločenského života, sociálnej sféry a architektúry a zobraziť život centra i sídlisk. Fotografie súťažiacich vo veku od 12 do 26 rokov majú odrážať pohľady a názory mladých ľudí na mesto Košice a hľadať odpoveď na otázku, prečo by sa mala práve metropola východného Slovenska stať Európskym hlavným mestom kultúry.

Členmi poroty posudzujúcej súťažiace zábery sú fotograf a učiteľ na Súkromnej strednej umeleckej škole v Košiciach Pavel Maria Smejkal a aktívny fotograf Igor Tymczák. Slávnostné vyhlásenie výsledkov bude spojené s otvorením výstavy najlepších fotografií v priestoroch Starej radnice na Hlavnej ulici v Košiciach.

Autori sa môžu do súťaže zapojiť maximálne tromi fotografiami, ktoré budú zodpovedať téme súťaže. Zábery v primeranej kvalite je potrebné zaslať spolu s kontaktnými údajmi na adresu [email protected]. Uzávierka prijímania fotografií je 31. októbra 2007.

Viac sa o súťaži dozviete na internetovej stránke projektu http://kvk.ulet.sk a na stránke organizátora súťaže http://ulet.sk.

Jana Kopernická, PR oddelenie

Občianske združenie ÚLET,
Kukučínova 23,
040 01 Košice   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]