magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

V košickom colnom sklade ponúkali autá po tisícke
@ Aktuálne -> Rôzne      Oct 11 2007 - 09:27 GMT
(TASR) Na základe veľkého záujmu verejnosti o predaj áut dnes Colný úrad (CÚ) Košice organizoval druhý priamy predaj dvoch áut dovezených zo zahraničia. V ponuke boli nepojazdné automobily: 25-ročný Volkswagen Golf a 21-ročný Renault 21. Minimálna cena oboch sa pohybuje okolo jednej tisícky.

Záujemcovia si mohli prezrieť vozidlá v sklade CÚ na Baštovej ulici 6 v Košiciach. "Tých, ktorí si prídu prezrieť autá, nepočítame. Pre nás je dôležité, koľko príde cenových ponúk v stanovenom termíne," informovala TASR krátko po skončení prehliadky vozidiel hovorkyňa CÚ v Košiciach Zuzana Pavlíková.

Druhá možnosť prehliadky ponúkaných áut je naplánovaná na 16. októbra. Záujemcovia o kúpu auta budú povinní doručiť písomnú cenovú ponuku na CÚ Košice najneskôr do 19. októbra.

O predchádzajúci predaj áut prejavilo záujem 90 kupcov. Išlo o nepojazdné modely špeciálne upravené pre prepravu nelegálneho tovaru. Pri otváraní obálok s cenovými ponukami, ktoré sa uskutočnilo 1. októbra, bolo z priameho predaja vyradených sedem cenových ponúk, lebo nespåňali podmienky stanovené vo Verejnej vyhláške a 14 obálok bolo doručených po lehote stanovenej vo Verejnej vyhláške.

"Ponuky dostal colný úrad na všetkých deväť ponúkaných áut a víťazi priameho predaja budú oslovení CÚ, aby sa dostavili za účelom spísania kúpno–predajnej zmluvy. Na základe predložených ponúk bude všetkých deväť ponúkaných áut predaných v celkovej sume za 118 160 Sk," uviedla Pavlíková.

Bližšie informácie o minimálnych cenách áut, ako aj ďalšie informácie o podmienkach predaja budú vyvesené na úradnej tabuli CÚ Košice na Jiskrovej ulici, ako aj na internetovej stránke www.colnasprava.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]