magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Doplávajme do metropol krajín Európy
@ Aktuálne -> Rôzne      Nov 16 2007 - 16:58 GMT
Dňa 16.11.2007 sa na Mestskej krytej plavárni uskutočnila tlačová beseda k projektu „Doplávajme do metropol krajín Európy“.
Tlačovej besedy sa zúčastnili: Mrs. Susan Lohr – manželka prezidenta USSKE, p. Ján, Bača, riaditeľ pre vonkajšie vzťahy USSKE, p. ¼ubomír Grega, starosta MČ Košice –Staré Mesto,
p. Ernest Básti – zástupca starostu.

Hlavnou témou tlačovej besedy je projekt organizovaný USSKE v spolupráci s MČ Košice-Staré Mesto. S myšlienkou projektu prišla pani Lohrová, ktorá je zároveň aj aktívnou účastníčkou tohto projektu s destináciou Londýn..

Tlačovú besedu otvoril pán starosta Grega, ktorý pozitívne zhodnotil už prebiehajúcu akciu a vyzdvihol význam tejto akcie pre podporu pohybovej aktivity našich občanov. Zároveň potvrdil záujem pokračovať v projekte.

Slova sa ujala aj p. Lohrová, ktorá bližšie informovala o projekte „Doplávajme do metropol krajín Európy“. Základná myšlienka spočíva v tom, že každý prihlásený účastník projektu si určí destináciu v rámci Európy a po dobu 1 mesiaca na plavárni zapláva vzdialenosť zodpovedajúcu vzdialenosti do vybranej destinácie.

Do projektu, ktorý začal 2. 11. 2007 a potrvá do konca mesiaca sa prihlásilo vyše 90 účastníkov s rôznym výberom destinácií. Účastníci, ktorí úspešne splnia svoj cieľ- zvolenú destináciu - budú zaradení do zlosovania o ceny. Zo všetkých účastníkov bude vylosovaný jeden, ktorý získa víkendový pobyt v Prahe pre dve osoby.

Záujem Košičanov o akciu predčil všetky očakávania organizátorov, preto vyjadrili názor, že v projekte sa bude pokračovať aj v budúcnosti. Tento projekt je výzvou pre dospelých na zlepšenie vlastnej kondície a zdravotného stavu a spopularizovanie tohto zdravého športu.

TLAČOVÁ SPRÁVA   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]