magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Holiday on Ice bude mať pre veľký záujem deväť vystúpení.
@ Aktuálne -> Rôzne      Nov 27 2007 - 14:17 GMT
(TASR) - ¼adová revue Holiday on Ice zavíta do Košíc po 20 rokoch. Metropola východu bude až do nedele 2. decembra jedinou slovenskou zastávkou na turné svetoznámeho súboru. Jeho členovia sa už v týchto chvíľach v Košiciach pripravujú na štvrtkovú slovenskú premiéru rozprávky Peter Pan on Ice.

„Päťdesiatjedenčlenný súbor Holiday on Ice k nám prišiel z Budapešti, kde sa predstavil takisto s rozprávkou Peter Pan. V súbore je 13 národností, sú v ňom aj dve Slovenky. Do Košíc prišlo sedem kamiónov a trinásť kontajnerov rekvizít,“ uviedla TASR Zuzana Kubíková z agentúry GES.
Holiday on Ice v Košiciach bude mať deväť vystúpení, o ktoré je už teraz veľký záujem. „Boli sme nútení pridať ďalšie vystúpenia. Pôvodne sme plánovali uviesť len päť repríz, ale postupne sme počet museli zvýšiť na konečných deväť. K dispozícii sú ešte voľné miesta,“ dodala Kubíková.
Hlavným organizátorom podujatia je košická agentúra GES. Vystúpenie Peter Pan on Ice má dve 40-minútové časti, medzi ktorými je 15-minútová prestávka.
Holiday on Ice vznikla v roku 1943 v USA. Detská rozprávková šou Peter Pan on Ice mala premiéru v roku 2005. Holiday on Ice je zaznamenaná aj v Guinnessovej knihe rekordov ako jedno z najpopulárnejších živých vystúpení na svete, ktoré za 64 rokov existencie videlo viac ako 305 miliónov návštevníkov po celom svete.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]