magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Najdlhší zápis prvákov bude na Luníku IX
@ Aktuálne -> Školstvo      Jan 15 2008 - 15:19 GMT
(TASR) - Základné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice očakávajú pri tohtoročnom zápise zhruba rovnaký počet prvákov ako v minulom školskom roku.

Podľa informácií hovorkyne magistrátu mesta Jany Geročovej do 37 základných škôl by sa malo zapísať približne 1800 budúcich prvákov. "Každá zo škôl má pripravený zaujímavý program či drobné darčeky. Deti počas zápisu absolvujú hravou formou malý psychotest," uviedla Geročová.
Zápis prvákov potrvá od 15. januára do 15. februára. O konkrétnom termíne zápisu rozhoduje riaditeľ príslušnej základnej školy. Na zápis musí prísť dieťa s rodičom, ktorý by nemal zabudnúť na vlastný preukaz totožnosti a rodný list dieťaťa. Zapísané môže byť iba dieťa, ktoré do 1. septembra 2008 dovàši vek šesť rokov.
Väčšina košických základných škôl má na zápis vyhradený tento piatok a sobotu. Najdlhší termín majú rodičia prvákov na rómskom sídlisku Luník IX, kde bude možnosť priebežného zápisu do 15. februára. Viac informácií o podmienkach zápisu a termínoch košických základných škôl nájdete na www.skolakosice.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]