magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Aké boli Anglické Vianoce
@ Aktuálne -> Školstvo      Jan 18 2008 - 12:48 GMT
videozáznam detských kolied zo škôlky KIDS

Anglická škôlka KIDS na Čordákovej 17 (na sídlisku KVP) sa na chvíľu ponorila do tmy. V pozadí zaznievali anglické koledy a vianočný stromček s množstvom darčekov predznačoval významnú udalosť.

Vtom všetko stíchlo a zaznel zvonček. Deti s rozžiarenými očkami pomaly vstupovali do triedy. Vedeli, že Santa Claus ich nesklame. "Good morning" - pozdrav zarezonoval v úplnom tichu.

Deti urobili polkruh a svojim rodičom s láskou zaspievali Christmas songs, teda Vianočné piesne. Odzneli "We wish You a Merry Christmas", Oh Christmas tree", "Jingle Bells" a "Santa Claus is coming to town" a iné.

Po každej kolede nasledoval veľký aplauz. Rodičia nevedeli skryť dojatie a boli hrdí na svoje ratolesti. Veď vidieť trojročného človiečika spievať v anglickom jazyku - je iste nezabudnuteľný zážitok. Takou bola aj táto udalosť, ktorá naplnila detské srdiečka šťastím. Po vystúpení sa drobčekovia poklonili, zožali si veľký úspech a už neostalo nič iné, ako prijímať darčeky.

Veď Santa Claus a ich rodičia tu budú pre nich stále

Anka Kuliková   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]