magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Výstava cestovného ruchu Košice Tour privíta 88 vystavovateľov.
@ Aktuálne -> Rôzne      Jan 22 2008 - 13:35 GMT
(TASR) - Výstava cestovného ruchu a turizmu Košice Tour v košickom Dome techniky predstaví 88 vystavovateľov, zastupujúcich 106 cestovných agentúr z Čiech, Maďarska i Slovenska.
Medzi vystavovateľmi sa popri klasických cestovných kanceláriách predstaví Ústav Geoturizmu fakulty Baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií Technickej univerzity v Košiciach.

Organizátorom podujatia je novovytvorená košická spoločnosť Hotel Centrum Dom techniky ZSVTS, s.r.o., ktoré si od apríla minulého roka dalo za úlohu zrekonštruovať a rozšíriť výstavné priestory Hotela Centrum. Z pôvodných 800 metrov doteraz rozšírili priestory na 2000 metrov štvorcových. "Do decembra 2009 by sa výstavná plocha mala rozšíriť na 2500 metrov štvorcových. Novinkou budú odsúvacie mobilné steny na rýchlu prestavbu priestorov," informoval dnes riaditeľ výstavníckej spoločnosti Hotel Centrum Dom techniky ZSVTS, s.r.o., a riaditeľ výstavy Košice Tour Viliam Hrudál.

V prvý deň podujatia zverejní šéfredaktor časopisu Cestovateľ výsledok ankety o 10 najobľúbenejších cestovných kancelárií.

Sprievodným programom bude prednáška riaditeľa Krajského inšpektorátu Slovenskej obchodnej inšpekcie v Košiciach Daniela Horvátha o cestovnom ruchu z hľadiska ochrany spotrebiteľa a šéfredaktora mesačníka Cestovateľ ¼ubomíra Motyčku na tému Prečo by k nám mali prísť?

Pre nadšencov vysokohorskej turistiky pripravili organizátori besedu so svetoznámym horolezcom Petrom Hámorom, ktorý ako prvý Slovák zdolal himalájsku osemtisícovku Broad Peak.
Súčasťou výstavy, ktorá sa koná od 23. do 25. januára, bude každodenné losovanie o ceny a zájazdy, ktoré do súťaže venovali vystavovatelia.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]