magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Prezident Gašparovič sa zaujímal o problémy mestskej časti Košice - Juh.
@ Aktuálne -> Rôzne      Feb 15 2008 - 15:19 GMT
(TASR) - Prezident SR Ivan Gašparovič sa dnes počas pracovnej návštevy Košíc stretol s predstaviteľmi miestnej samosprávy mestskej časti Košice - juh a zaujímal sa o jej rozvoj.

"Od prvého dňa odkedy som bol zvolený za prezidenta, navštevujem pravidelne kraje, okresy, mestá. Je to príležitosť, ako sa zhovárať s občanmi a ako od nich získať názory pre moju potrebu, keď rokujem s ministrami o konkrétnych zákonoch, ktoré sa majú prijať," reagoval prezident na účel svojej návštevy.
Starosta MČ Košice - Juh Jaroslav Hlinka informoval prezidenta o rozvoji mestskej časti. "Predstavil som mu integrovaný sociálny dom, riešenie problematiky statického parkovania, otázku bývania sociálnych kategórií obyvateľov a podobne," povedal o predmete stretnutia, pričom nešpecifikoval pomoc prezidenta pri riešení problémov tejto mestskej časti.
Dvojdňový pracovný výjazd prezidenta SR vyvrcholí piatkovou návštevou Rožňavy.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]