magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Profesia.sk spustila hodnotenie výberových procesov pod názvom RecruitRank.
@ Aktuálne -> Rôzne      Feb 29 2008 - 16:52 GMT

Spoločnosť Profesia, prevádzkovateľ pracovného portálu Profesia.sk, spustila novú službu pod názvom RecruitRank. Služba je určená všetkým účastníkom trhu práce a je zameraná na hodnotenie výberových procesov personálnych agentúr a spoločností na Slovensku. Uchádzači o prácu napríklad získajú informáciu, ktoré personálne agentúry a spoločnosti sú podľa ich skúsenosti najlepšie z hľadiska výberových procesov. Na druhej strane, prostredníctvom služby RecruitRank, získajú zamestnávatelia priamu spätnú väzbu na kvalitu ich výberových procesov.

„Do hodnotenia výberových procesov sa môžu zapojiť všetci uchádzači o prácu, ktorí reagovali na pracovnú ponuku uverejnenú na portáli Profesia.sk. Na základe celkového dojmu z výberového procesu je zostavený online rebríček personálnych agentúr a spoločností s najlepšími výberovými procesmi na Slovensku. Uchádzači o prácu taktiež môžu hodnotiť priebeh výberového procesu, jeho informačnú a odbornú úroveň“, uviedol Dalibor Jakuš riaditeľ spoločnosti Profesia.sk.

Posledný februárový týždeň vedie rebríček najúspešnejších personálnych agentúr nemecká personálna agentúra Dekra, za ňou nasleduje slovenská personálna agentúra Appel Counselling a česká agentúra Business Development. Medzi spoločnosti s najlepšími výberovými procesmi patrí vydavateľský dom Petit Press, spoločnosť Emerson a Luna Corporation partner T-Com & T-Mobile. Podľa februárových výsledkov sa dá povedať, že najkvalitnejšie výberové procesy majú finančné, obchodné a výrobné spoločnosti.

„Predpokladáme, že poradie spoločností podľa RecruitRank sa bude meniť každý mesiac v závislostí od pribúdajúcich hodnotení. Uchádzači o prácu počas februára ohodnotili výberové procesy viac ako 200 personálnych agentúr a 1900 spoločností. Do rebríčka sú však zaradené len spoločnosti, ktoré získali minimálne 10 hodnotení a v súčasnosti túto podmienku spåňa 31 personálnych agentúr a 57 spoločností“, uviedol Dalibor Jakuš. Denne aktualizované výsledky TOP 10 spoločností s najlepšie hodnotenými výberovými procesmi sú k dispozícii na adrese www.recruitrank.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]