magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Mesto dá v tomto roku na opravu ciest 118 mil. Sk a využije PPP projekty.
@ Aktuálne -> Rôzne      Apr 21 2008 - 09:51 GMT
Vyše 118 miliónov Sk (3,64 milióna eur) vyčlenil v tomto roku na údržbu ciest Magistrát mesta Košice (MMK), pričom využije aj financovanie cez projekty verejného a súkromného partnerstva (PPP projekty). Už v utorok 22. apríla začína rekonštrukcia frekventovanej Štúrovej ulice v úseku od Rastislavovej po peší priechod na križovatke s ulicou Dávida Feju v smere západ - východ. Rekonštrukcia úseku je investičná akcia ešte z roku 2007, ktorá sa robí práve formou PPP projektov, informovala hovorkyňa MMK Jana Geročová.

Úvodné práce sa začnú na odbočke z Rastislavovej ulice na Štúrovu, ktorá je vytvorená z dlažobných kociek. Využívajú ju najmä prostriedky MHD. Hovorkyňa informovala, že v deň začiatku rekonštrukcie sa z Rastislavovej ulice na Štúrovu bude možné dostať obchádzkou cez Kukučínovu a Zborovskú ulicu, kadiaľ bude premávať aj MHD.

V termíne od 29. apríla do 4. mája tohto roku budú cestári pracovať na rekonštrukcii všetkých troch jazdných pruhov Štúrovej ulice. V tomto čase bude obchádzka z Rastislavovej ulice na Štúrovu cez Kukučínovu a Zborovskú vyznačená pre všetky motorové vozidlá. MMK žiada vodičov, pokiaľ je to možné, aby sa v týchto termínoch vyhýbali prejazdu cez Štúrovu ulicu, upozornila Geročová.

zdroj: TASR   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]