magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Naplňte svoje sny v predstavení SPIRIT OF BROADWAY!
@ Kultúra -> Divadlo      Jun 13 2008 - 16:20 GMT

Už ste niekedy zažili pravý americký muzikál?! Vychutnali si jedinečnú hudbu, farebné kostými, scénu, tanec a spev?! Alebo ste doteraz o tom iba snívali?! New York známy ako Big Aple alebo „Veľké jablko“ sa v súčasnosti porovnáva s večným mestom Rím, a to nielen čo do počtu zastúpenia módnych značiek a obchodov, ale aj slávnou Metropolitnou operou, ale hlavne jedinečnou a slávnou BROADWAY!

BROADWAY je vlastne ulica v New Yorku pretínajúca štvrť Manhattan z juhu na sever, ktorá je však celosvetovo známa veľkým počtom významných divadiel.

Účinkovať na BROADWAY je výsadou a snom umelcov celého sveta. Na jej doskách vznikli legendárne muzikály, ako Grease (Pomáda), Cats (Mačky), Chicago, Chorus Line, Dirty Dancing (Hriešny tanec). Mnohé boli následne sfilmované a očarili milióny divákov na celom svete, vrátane Slovenska. Dobré miesta stoja od 180 USD vyššie a tie lacnejšie sú vypredané na niekoľko mesiacov dopredu. Keď milujete muzikál, musíte zažiť SPIRIT OF BROADWAY!

Na BROADWAY sa predstavujú tie najzvučnejšie mená ako Anthony Hopkins, Lisa Minneli, Barbra Streisand, ktorá dokonca vydala legendárny album Back To Broadway, ako poctu tejto legende.

A práve táto navštívi Slovensko v mesiaci jún 2008. Po troch vystúpeniach v Bratislave zavíta 14. a 15. júna do Košickej Steel Areny, aby priniesla to najlepšie z BROADWAY za celé doterajšie obdobie, a tak v dvojhodinovom programe budú mať diváci možnosť vidieť vrcholné scény z 15tich najslávnejších predstavení, vrátane Dirty Dancing (Hriešny tanec), áno kultový hudobný film 80tych rokov s Patrikom Swayzee a Genifer Grayovou, Hair (Vlasy) oslavujúce voľnosť éry hippies a zdôrazňujúce nezmyselnosť vojny, či už hore uvedenú Pomádu, ale aj pesničky ABBY v muzikály Mamma Mia alebo z posledných Oscarové Chicago. A to všetko v originálnej podobe! V troch predstaveniach, jedno v sobotu
14.06. a dve v nedeľu 15.06.2008 vystúpia aj tri spevácke hviezdy
tejto scény, v sprievode 16 tanečníkov a ďalších dvoch alternujúcich hviezd.

Show k nám prilieta z Londýna, kde sa následne aj 16. júna vracia. S umelcami pricestuje pôvodná scéna a originálne svetlá a zvuková réžia, čo ešte viac umocní atmosféru autentického prostredia na BROADWAY.

Lístky sú v hodnotách: 350,- Sk, 500,- Sk, 750,- Sk a 1.000,- Sk. Predstavenia sú o 19:30 v sobotu 14. júna a v nedeľu 15. júna o 15:30 a 19:30

Za jedinečnú cenu môžete zažiť kolísku muzikálovej svetovej scény
s viac ako 80 ročnou tradíciou. V dvojhodinovom predstavení uvidíte ukážky z najslávnejších a najnavštevovanejších muzikálov
sveta! Ocitnete sa v žiari reflektorov a na pódiu budú tancovať Tí najlepší tanečníci s výborným hlasom a hereckým talentom.

Historicky prvý krát nielen v Košiciach ale aj na Slovensku máte šancu uvidieť pravý muzikál! Nechajte sa unášáť krásou svetových evergreenov ako Hallo Dolly, My Fair Lady, Maria Maria, Memories, Cabaret a mnohé ďalšie!

Dajte zabudnúť starostiam a oddajte sa radosti pri hudbe a tanci
plnej energie a entuziazmu zo života! Naštartujte originálne leto s originálnym americkým muzikálom! Zažite muzikál z krajiny jeho pôvodu!

A navyše sa k tomu stanete dobrým anjelom, nakoľko výťažok podujatia poputuje na konto Dobrý Anjel! Ak si kúpite lístok na BROADWAY, skåbite krásu jedinečného zážitku so šľachetnosťou činu!

Vychutnajte si Ameriku z jej najlepšej umeleckej stránky!

PREDPREDAJ: www.ticketportal.sk

Pri množstevnom nákupe lístkov, individuálna zľava, fakturácia!
Miloš GESKER Petráš 0903 395 025, [email protected]   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]