magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Priestor bez hraníc autorská výstava prác výtvarníka É. Bulcsú
@ Kultúra -> Výtvarné umenie      Jul 22 2008 - 10:51 GMT
Krajské osvetové stredisko v Košiciach pozýva milovníkov výtvarného umenia na otvorenie výstavy „ Priestor bez hraníc“ do Galérie Krajského osvetového strediska v Košiciach dňa 23. júla 2008 o 16.30 hod.

Svojou tvorbou sa predstaví 25 ročný učiteľ výtvarnej výchovy zo Sátoraljaújhely Éles Bulcsú. Autor sa narodil a žije v Debrecíne, dočasne ho viaže práca k Sátoraljaújhely. V Debrecíne študoval na vysokej škole kresbu a vizuálnu komunikáciu. Vo svojej tvorbe bol v počiatkoch ovplyvňovaný významnými maliarmi a výtvarnými pedagógmi. Autor sa niekoľko rokov venoval abstraktnej tvorbe, v súčasnosti dáva dôraz na kresbu. Vo svojich obrazoch sa inšpiruje stredovekou rytierskou kultúrou, biblickou tematikou a poéziou Ady Endreho.
Výstava v Galérii KOS je sprístupnená počas pracovných dní od 10.00 - 16.00 do 15. augusta 2008   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]