magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Lýdia Eckhardt predstaví stoštyri mrazivých modelov
@ Aktuálne -> Rôzne      Oct 10 2008 - 14:54 GMT
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pre svojich priaznivcov a priateľov päť módnych prehliadok v mestách: Košice, Poprad, Banská Bystrica, Trenčianske Teplice a Bratislava.

Jej tohtoročná séria módnych prehliadok v piatich slovenských mestách bude ukážkou nových inšpirácií a trendov pre nadchádzajúcu sezónu. V Štátnom divadle Košice predstaví svoju prehliadku z ôsmich kolekcií 27. októbra, v Aréne Poprad 29. októbra, v Europa culture center Banská Bystrica 3. novembra, v Kúpeľnej dvorane v Trenčianskych Tepliciach 5. novembra a fashion show ukončí veľkolepo v Bratislave 10. novembra v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla. Prehliadky majú svoju vlastnú atmosféru, svoj rukopis, sú spoločenskou udalosťou. Nebude to inak ani tentokrát. Módne defilé ôsmich kolekcií aktuálnych modelov na sezónu jeseň zima 2008 s názvami MRAZIVÁ, OHNIVÁ, PREZENTAČNÁ, ŠELMA, JARNÁ, POLÁRNA NOC, SNEHOVÁ, OČARUJÚCA.

Na móle sa budú predvádzať krásne ženy s ladnými krivkami a zvučnými menami ako Veronika Husárová Miss Slovensko 2007, Kristína Vlková I. vicemiss 2008, Katarína Holáňová I.vicemiss 2005, Simona Slobodníková II. vicemiss 2004. Stoštyri modelov Lýdie Eckhardt budú predvádzať aj modelky FORZA MODELS Zuzana Slivková, Lucia Pilková, Eva Blahovcová, Tatiana Krčméryová a.i., ktoré reprezentovali Slovensko v Miláne, Taipei, Paríži, Hamburgu i Hong Kongu. Pánske modely bude predvádzať spoločne s bratom Muž roka 2008 Martin Šmahel. Moderátorkou prehliadok bude Jarmila Hargašová.

Napriek všetkým úspechom, ktoré Lýdia dosiahla, si zachovala zrelý pohľad na život a hodnoty, ktoré sú dôležité – zdravie a medziľudské vzťahy založené na priateľstve a dôvere, či už v kruhu svojich blízkych, spolupracovníkov alebo zákazníčok.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]