magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

MVO: Žabky rozšírili činnosť do Prešova, Banskej Bystrici a Topoľčian
@ Aktuálne -> Rôzne      Nov 11 2008 - 07:54 GMT
(SITA) – Občianske združenie (OZ) Žabky so sídlom v Košiciach od novembra rozšírilo svoju pôsobnosť na celé Slovensko. "Už dlhšie tu bola potreba rozšíriť sa. Z viacerých kútov Slovenska sa nám ozývali ľudia, ktorým bolo potrebné pomôcť pri školeniach, práci s deťmi, mládežou či pri dobrovoľníctve,“ uviedla štatutárna zástupkyňa OZ Žabky Miroslava Gregová. Odteraz pracoviská, redakcie, dobrovoľníkov a pomoc z OZ Žabky nájdu ľudia okrem Košíc aj v Prešove, Banskej Bystrici a v Topoľčanoch.

"Každá pobočka bude prispôsobená svojou činnosťou potrebám regiónu, v ktorom sa nachádza. Bude pôsobiť v súlade so základným smerovaním žabiek a to je pomoc sociálne slabším, práca s deťmi a mládežou, školiteľská ako aj redakčná činnosť a činnosti v oblasti mediálnej výchovy. Viac sa o žabkách dozviete na www.zabky.sk.

Žabky je nezávislé, neziskové občianske združenie, ktoré združuje mladých ľudí so záujmom o prácu s mládežou v oblasti výchovno-vzdelávacej, spoločenskej, informačnej a poradenskej činnosti.

Hlavnými cieľmi združenia je vytváranie optimálnych podmienok a možností na všestranný a harmonický rozvoj osobnosti mládeže, jej sebarealizáciu a zmysluplné trávenie voľného času, účasť mládeže na verejnom živote a tiež rozvoj dobrovoľníctva   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]