magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Trojkolka
@ Kultúra -> Výstavy      Nov 30 2008 - 14:04 GMT
Krajské osvetové stredisko v Košiciach pozýva milovníkov výtvarného umenia do Galérie KOS na Strojárskej ulici 3 na otvorenie výstavy Trojkolka,ktoré sa uskutoční 3.12. o 16.30 hod. Pod týmto názvom sa predstavujú svojou tvorbou traja výtvarní pedagógovia Základnej umeleckej školy na Bernolákovej ulici v Košiciach.


Adriana Szekeressová, absolventka Školy úžitkového výtvarníctva v Košiciach, Prešovskej univerzity a doktorantského štúdia Prešovskej univerzity, odbor výtvarná výchova sa venuje komornej maľbe, kresbe, grafike, maľbe na hodváb a sochárskej tvorbe.

Margita Kolačkovská, absolventka Strednej umelecko-priemyselnej školy v Košiciach a Pedagogickej fakulty v Prešove UPJŠ, venuje sa maľbe na hodváb, práci s textilom a klasickej maľbe.

Tomáš Čepek, absolvent Vysokej školy umeleckopriemyselnej v Prahe odbor televízna a filmová grafika. Venuje sa animovanému filmu, ilustrácii kníh, úžitkovej grafike a voľnej tvorbe.

Výstava bude sprístupnená pre verejnosť počas pracovných dní od 10.00 – 16.00 do16.decembra 2008.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]