magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Balet na ľade - STEEL ARÉNA KOŠICE
@ Kultúra -> Podujatia      Jan 08 2009 - 09:47 GMT

Labutie jazero je bez pochýb najpopulárnejším baletom na svete. Je to balet, ktorý zachytáva plný rozsah ľudských emócií ako žiaden iný. Od nádeje po zúfalstvo, od hrôzy k nehe, od melanchólie po vzrušenie. My Vám ho ponúkame v originálnom prevedení Štátneho ľadového baletu zo St. Petersburgu. Jeden z najdojímavejších príbehov o láske sa rozohrá na prekrásnej scéne, s dobovými kostýmami a dych vyrážajúcimi tanečnými kreáciami. Harmónia a estetika tanca spojená s rýchlosťou, ktorú v tomto predstavení ponúkne nie klasické javisko, ale ľadová plocha.

Štátny ľadový balet zo St. Petersburgu vznikol v roku 1967 a odvtedy si jeho členovia právom vychutnávajú obrovský úspech u publika. Nenechajte si ani Vy ujsť jedinečnú príležitosť vidieť nádherné spojenie krasokorčuľovania s baletom v krásnom príbehu, plnom lásky.

Balet na ľade si môžete pozrieť 20.1.2009 v STEEL ARÉNE KOŠICE   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]