magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

PREŽITE NEZABUDNUTE¼NÚ KUBÁNSKU NOC...
@ Kultúra -> Koncerty      Jan 28 2009 - 10:09 GMT
LIVE koncert BUENA VISTA - THE HAVANA LOUNGE !
11.2.2009 STEEL ARÉNA KOŠICE

Aj uprostred pravej slovenskej zimy, môžete splynúť s horúcimi rytmami. Po niekoľkých vypredaných vystúpeniach v Bratislave, konečne aj východniari budú mať možnosť zažiť energickú show, ktorá zaručene rozpáli celú košickú Steel arénu.

Buena Vista Havana Lounge je skupina najväčších kubánskych hviezd, medzi ktorými žiaria Julio Alberto Fernandéz (vokály), Teresa Garcia Caturla (vokály), Yanko Pizaco (trúbka), alebo Daniel ´El Gordo´ De Jesús Ramos Alayo (trúbka).

Od roku 1930 bola Buena Vista synonymom pre kubánsku hudobnú tradíciu a prináša ukážky širokej škály tradičných štýlov "Son", ktoré sa znova zlievajú v oblasti Buena Vista na Kube.
Na koncerte, ktorý Vám prináša spoločnosť Equinoxe, ožije každá bunka Vášho tela vďaka kubánskej hudbe, ktorá sa stáva v poslednom čase čoraz viac populárnou aj v našich končinách . . .Havana Longue je zoskupením najväčších osobností tradičnej havanskej hudobnej scény a nepochybne ulahodí aj slovenskému temperamentu.

Na koncerte vystúpia umelci z pôvodnej formácie BUENA VISTA SOCIAL CLUB, ktorí sa predstavili v roku 1999 aj v rovnomennom hudobnom filme nemeckého režiséra Wima Wendersa . Populárny film Buena Vista Social Club, album piesní z tohoto filmu, ale aj samotná hudobná formácia sa stali legendou žánru kubánskeho latino jazzu.

Muzikanti ktorých na Slovensku privítame si už zahrali na pódiach v mnohých krajinách po celom svete, na ktorých stáli po boku hviezd ako Wynton Marsalis, Chick Corea či Gilberto Santarrosa.

(Tlačová správa)   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]