magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Niektorí košickí školáci budú dlhšie prázdninovať pre chrípku
@ Aktuálne -> Školstvo      Feb 19 2009 - 16:37 GMT
(SITA) - Dlhšie jarné prázdniny pre zvýšený počet chrípkových ochorení bude mať takmer dvetisíc žiakov košických základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Ako dnes agentúru SITA informovala hovorkyňa košického magistrátu Lucia Mihoková, od dnešného dňa sa nevyučuje vo viacerých ZŠ a žiaci sa do škôl vrátia až druhého marca - po skončení jarných prázdnin. Tie sa začínajú 23. februára.

„Oddnes je doma 171 žiakov z II. stupňa ZŠ Masaryková a chrípkové prázdniny vyhlásili aj pre 751 žiakov zo ZŠ Belehradská. Pre chrípku sa nevyučuje na ZŠ L. Fullu aj na ZŠ na Juhoslovanskej ulici. Naďalej trvajú už skôr vyhlásené chrípkové prázdniny na druhom stupni ZŠ Janigova. Ako uviedla Mihoková chrípkové prázdniny vyhlásili riaditelia jednotlivých ZŠ a informovali o tom oddelenia školstva košického magistrátu a Regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Mesto je zriaďovateľom 37 základných škôl, ktoré navštevuje 175 38 žiakov.
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]