magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Enrique Iglesias rozvášni Košice !
@ Kultúra -> Koncerty      Apr 03 2009 - 08:46 GMT

V roku 1999 otriasla hitparádami, ako aj všetkými tanečnými parketmi, chytľavá skladba s názvom „Bailamos“. Bola súčasťou soundracku k filmu Wild Wild West, v hlavnej úlohe s populárnym Willom Smithom, ale zároveň aj zrodom novej hviezdy menom Enrique Iglesias. Príťažlivý rodák z Madridu, ktorý je synom slávneho otca a filipínskej modelky už pred hitom „Bailamos“ spieval v španielskom jazyku a bol populárny v hispánskych krajinách. Rok 1999 raketovo naštartoval naplno jeho medzinárodnú kariéru. Dnes po takmer 10 rokoch, je viac než isté, že sa nejednalo o sezónnu hviezdu Už z prvých albumov sa mu podarilo predať niekoľko miliónov kusov a stať sa najpredávanejším španielsky hovoriacim umelcom. Enrique píše texty, produkuje a vyskúšal si aj hereckú prácu. Popritom stále atakuje svetové hitparády. Aj preto môže Enrique smelo mapovať úspešnú dekádu vydaním výberového albumu Greates Hits. Obsahuje hity ako Hero, Not In Love, Rhythm Divine, Could I Have This Kiss Forever a mnohé ďalšie. Sú to stále obľúbené piesne, plné horúcich tanečných rytmov, striedajúce sa s podmanivými skladbami pomalého tempa.Enrique dokazujuje, že nie je iba lámačom ženských sàdc, ale aj interpert, ktorý poteší veľké množstvo svojich fanúšikov každým novým albumom.
Na svojom aktuálnom turné predvedie Enrique to najlepšie zo svojej tvorby. Hity zo začiatku kariéry, ktorými si vybudoval početnú skupinu fanúšikov po celom svete, ako aj novinky, ktorými si získava nové, mladé publikom. Veľkolepý kocert, plný skvelých rytmov a melodií na netypickom pódiu s ohurujúcou svetelnou show. To je jedinečný koncert Enrique Iglesiasa, ktorý prichádza konečne aj na Slovensko.

Koncert v košickej Steel aréne 20. mája

Vstupenky : Ticketportal   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]