magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košická paleta 2009
@ Kultúra -> Výstavy      Jun 01 2009 - 09:53 GMT
Krajská súťažná výstava neprofesionálnej výtvarnej tvorby v Košickom samosprávnom kraji

Krajské osvetové stredisko v Košiciach pozýva milovníkov výtvarného umenia na vyhlásenie výsledkov a otvorenie súťažnej výstavy neprofesionálnej výtvarnej tvorby v Košickom samosprávnom kraji Košická paleta 2009 dňa 5. júna 2009 o 16.00 do galérie Bašta na Hrnčiarskej ulici 7 v Košiciach.

Cez regionálne a okresné kolá súťaže sa do krajského kola dostalo 77 autorov v šiestich kategóriách podľa veku a výtvarného vzdelania. V kategórii A súťažili mladí autori do 25 rokov bez výtvarného vzdelania, v kategórii B mladí autori do 25 rokov s výtvarným vzdelaním, najsilnejšiu kategóriu A zastupujú starší autori bez výtvarného vzdelania, kategóriu B1 starší autori s výtvarným vzdelaním, C kategória je insitná tvorba bez vekového obmedzenia a novinkou oproti minulému obdobiu je kategória D – počítačová grafika. Ocenené výtvarné práce budú reprezentovať Košický samosprávny kraj na celoštátnej súťažnej výstave Výtvarné spektrum 2009, kde naši autori v uplynulom období získavali najvyššie ocenenia.

Výstava je sprístupnená do 19. júna 2009.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]