magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

iNFO pre cestujúcich: MIMORIADNY RÝCHLIK Interface Expres na POHODU vyrazí z Košíc do Trenčína
@ Kultúra -> Podujatia      Jul 03 2009 - 15:24 GMT

V spolupráci s organizátormi festivalu Bažant Pohoda vypraví Košice - Európske hlavné mesto kultúry 2013, n. o. špeciálny rýchlik INTERFACE EXPRES z Košíc do Trenčína 16. a 17. júla 2009 a späť 19. Júla 2009.

Skupina akčných pánov si pre cestujúcich vlaku Interface Express na 16. júla pripravila inštruktáže na životne dôležité témy, bez ktorých na hudobnom festivale a v lete nemáte šancu prežiť! Osadenstvo každého kupé si bude môcť objednať privátnu inštruktáž a vymeniť si s našimi inštruktormi svoje názory a skúsenosti!

Letná láska je vždy krátka, nie žiadna! A miesto ako hudobný festival ideálne na to, aby sme stretli toho pravého - tú pravú, čo nám skráti chvíle pred jesennou rovnodennosťou. Neviete ako na to? Ste v správnom vlaku. Inštruktori techniky badTM (baliť ako darčekTM) vás zasvätia do tajov správneho vytipovania, oslovenia, spoznávania a balenia.

Cestujte na Pohodu ako nikdy doteraz, zažite predstavenia priamo vo vašom kupé.

Motto: Nevstúpiš trinásťkrát do tej istej rieky.

17. júla je zas pripravené divadlo na Perone, ako - inak. Pre cestujúcich druhého košického špeciálu si pripravili extra verziu svojho pouličného predstavenia The Frame.

Hrajú: Peter Kočiš, Jana Wernerová, Zuzana Psotková

Opakujem, špeciál INTERFACE EXPRES na Pohodu odchádza z Košíc - Európskeho hlavného mesta kultúry 2013.

Lístky na INTERFACE EXPRES si môžete zakúpiť prostredníctvom ticketportalu.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]