magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

KOŠICE: V predajniach DPMK už vybavujú zľavy pre žiakov a študentov
@ Doprava -> Oznamy      Aug 18 2009 - 15:15 GMT
Foto © Matej Belicay

Nárok na cestovanie so zľavou treba doložiť preukazom - bezkontaktnou čipovou kartou pre predplatné, časové i jednorazové cestovné lístky, kmeňovým listom pre papierové cestovné lístky. Podrobné podmienky na zľavnené cestovné lístky, ako aj žiadosti a iné tlačivá nájdu záujemcovia na internetovej stránke www.dpmk.sk.
KOŠICE 18. augusta (SITA) – V predajniach Dopravného podniku mesta Košice (DPMK), a. s. Košice na Bardejovskej ulici 6 a v predpredaji na Rooseweltovej č. 3 dajú vybaviť žiacke a študentské zľavy pre školský rok 2009/2010. Ako informovala konzultantka DPMK pre marketing Monika Murová, predajné miesta sú otvorené v pracovné dni až do 18.00, v sobotu do pol jednej.

„Cestujúcich zároveň upozorňujeme, aby na dobíjanie svojich bezkontaktných čipových kariet v termíne od 15. augusta do 30. septembra využívali radšej ostatné predajné miesta. V opačnom prípade budú musieť na vybavenie čakať. Upozorňujeme študentov, že zľavy na čipové karty platia len do septembra – pre stredné školy končí platnosť 11. septembra, pre vysoké školy 30. septembra, alebo podľa termínu nastaveného školou na karte," informuje DPMK.

Nárok na cestovanie so zľavou treba doložiť preukazom - bezkontaktnou čipovou kartou pre predplatné, časové i jednorazové cestovné lístky, kmeňovým listom pre papierové cestovné lístky. Podrobné podmienky na zľavnené cestovné lístky, ako aj žiadosti a iné tlačivá nájdu záujemcovia na internetovej stránke www.dpmk.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]