magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

KOŠICE: Ukradnutú kartu využil v bankomate
@ Aktuálne -> Polícia      Sep 22 2009 - 10:14 GMT

KOŠICE 22. septembra (SITA) - Obeťou zlodeja sa stala 49-ročná žena, ten využil aj jej ukradnutú bankomatovú kartu. Páchateľ úradoval na Južnej triede v Košiciach. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, využil jej chvíľkovú nepozornosť a z kabelky jej zobral doklady a kartu. Určite ho potešil aj napísaný PIN kód, z bankomatu si vybral 300 eur.

Polícia neustále upozorňuje majiteľov bankomatových kariet, aby si PIN kódy ku kartám uložili na bezpečné miesto oddelene od karty. Môžu tak zabrániť neoprávnenému výberu peňazí z účtu. V prípade krádeže treba kartu ihneď zablokovať a kontaktovať políciu. Dôležité sú aj pravidelné kontroly výpisov z účtu. V prípade nezrovnalostí treba kontaktovať banku.

Z áut si odniesli pracovné náradie aj osobné veci


KOŠICE 22. septembra (SITA) - O tom, že sa v aute neoplatí nechávať žiadne veci, sa presvedčil aj majiteľ Peugeotu Boxer. Neznámy zlodej mu ho vykradol na Floriánskej ulici v Košiciach. Z auta zmizli vàtačky a uťahovačka. Majiteľovi vznikla škoda 700 eur.

Policajti odhalili zlodeja, ktorý na Amurskej ulici v Košiciach vykradol Škodu Felicia. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, obvineniam z krádeže už čelí 27-ročný Erik. Páchateľ vyrezal tesniacu gumu na prednom skle a vlámal sa do auta. So sebou si odniesol autorádio, doklady, kartu a osobné veci majiteľa. Škody vyčíslili na 250 eur.

Kradli v autoservise aj v stánku

KOŠICE 22. septembra (SITA) - Neznámy zlodej sa vlámal do skladu na Podnikateľskej ulici v Košiciach. Z kancelárie si odniesol notebook a bodovacie zariadenie s príslušenstvom. Košickému autoservisu spôsobil škodu 3 340 eur.

Policajti vypátrali zlodejov, ktorí v pondelok vykradli stánok na Gazdovskej ulici v Košiciach. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, na cigarety sa ulakomili štyria chlapci vo veku od 12 do 15 rokov. Majiteľke spôsobili škodu 200 eur.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]