magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie o výluke električkovej dopravy v úseku VŠA, kruhový objazd - Vstupný areál železiarní
@ Doprava -> Oznamy      Nov 25 2002 - 18:14 GMT
Kvôli výluke električkovej dopravy v úseku VŠA, kruhový objazd - Vstupný areál železiarní sú od soboty 30. 11. 2002 4.00 hod do nedele 1. 12. 2002 24.00 hod dotknuté linky MHD premávať nasledovne:

1. Niektoré spoje na električkových linkách R1 a R3 pri dovoze na a odvoze z jednotli-vých pracovných zmien v železiarňach nebudú premávať .
Približne v časových polohách týchto spojov však budú po trasách týchto liniek
premávať spoje uvedené v bodoch 3 a 4.
2. Ostatné spoje električkových liniek „R” budú nahradené autobusmi.
3. Všetky spoje autobusovej linky RA5 (ahanovce - Železiarne a späť) budú zachá-dzať na trasu linky R3 (Štadión Lokomotívy - Železiarne a späť) a zastavovať na všet-kých jej zastávkach. Pritom však vynechajú svoju bežnú zastávku „Letecká akadémia” (miesto nej budú zastavovať na zastávke „Hypermarket Tesco”).
4. Všetky spoje autobusových liniek RA6 a RA7 (Dargovských hrdinov - Železiarne a späť) budú zachádzať na trasu linky R1 (Železničná stanica - Železiarne a späť) a zastavovať na všetkých jej zastávkach.
5. Električková linka „W” bude miesto trasy Železničná stanica - SOU dopravné - OC Optima a späť premávať po trase Železničná stanica - SOU dopravné - Spoločenský pavilón - DPMK a späť (t.j. nebude zastavovať v zastávke „OC Optima”, ale v za-stávkach „Spoločenský pavilón“ a „DPMK“).

Pri prestupoch vyvolaných prerušením bežne priameho spojenia (u tejto výluky v zastávke „DPMK” z linky „W” na linky č. 11, 17, 20 a 34 a naopak) platí jednorazový cestovný lístok z prvého použitého dopravného prostriedku aj v druhom použitom dopravnom prostriedku, ak je aj v ňom označený (na opačnom konci lístka).

- - -

Od piatku 22. 11. 2002 15.30 hod až do nedele 1. 12. 2002 24.00 hod bude v križovatke Moldavská cesta - Popradská ulica uzavretý cestný prejazd cez električkovú trať.
V tejto súvislosti budú spoj na linke č. 22A 7.30 Lorinčík - železničná stanica a spoj na linke č. 22B 7.23 Pereš, pohostinstvo - SOU dopravné (premávajúce len cez dni školského vyučovania) vynechávať zastávku „OC Baumax“.

Dopravný podnik mesta Košice, a.s.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]