magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Zapálili reštauráciu expriateľky mafiánskeho strelca
@ Aktuálne -> Polícia      Jan 28 2010 - 10:12 GMT
Foto: Veronika Janušková

Reštaurácia expriateľky Jaroslava Potučka, údajného „strelca" košického mafiánskeho gangu Róberta Okoličányho, včera nadránom horela. Ešte pred zapálením ju doposiaľ neznámi páchatelia vykradli. Potučko, odsúdený na doživotie, sa vlani chybou sudcu dostal na slobodu, kde čaká na odvolanie proti rozsudku Špeciálneho súdu.
KOŠICE. K incidentu došlo včera pred 4. hodinou ráno na Jaltskej ulici na Furči. Políciu i hasičov privolali k požiaru a vlámačke v reštaurácii "U Sklenára".

"Na miesto zásahu bola privolaná aj polícia, pretože pravdepodobne bola reštaurácia vykradnutá a potom úmyselne zapálené skladové priestory," povedal nám operačný dôstojník OR HaZZ v Košiciach Miroslav Betuš. Okrem skladu zhorela aj gaučovka, páchatelia zničili hracie automaty. Predbežná škoda sa podľa hasičov šplhá na 15-tisíc eur.

čítaj celý článok   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]