magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Človek v Ohrození - charitatívny koncert na pomoc trpiacim v Haiti
@ Kultúra -> Koncerty      Feb 12 2010 - 15:10 GMT

Zajtra v sobotu 13. februára Tabačka Kulturfabrik a Človek v Ohrození, spoja na jednom pódiu hudobníkov a uvedú charitatívny koncert na pomoc trpiacim v Haiti. Devastujúce zemetrasenie a desivá ľudská tragédia, ktorá 12. januára zasiahla Haiti nami hlboko otriasla, preto sme sa rozhodli urobiť pre vec niečo konkrétne.
Organizujeme koncert. Vyzbierané vstupné poputuje do organizácie Človek v ohrození. Peniaze budú použité na post humanitárnu pomoc, konkrétne na novú terénnu misiu, ktorá sa na Haiti otvorí v marci.

Príďte na koncert so skvelým line up - om a podporte tak ľudí v tiesni. Všetci zúčastnení umelci vystúpia bez nároku na honorár. Vstupné na koncert bude 3€, ale samozrejme budete mať možnosť prispieť väčšou sumou.

Začneme o 19.00 kedy zástupcovia Človeka v Ohrození, ktorí sa momentálne nechádzajú na Haiti, predstavia aktuálne problémy, ktoré trápia Haitčanov.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]