magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

12ROLL CLOTHING PARTY v klube Letom Svetom
@ Aktuálne -> Rôzne      May 10 2010 - 14:01 GMT

Dobrá správa pre všetkých zábavy chtivých ľudí! 12ROLL CLOTHING vám po dlhšej odmlke prináša ďalšiu pretemnú párty s nabušeným programom, ktorá sa bude niesť čisto v Košickom duchu (sme predsa majstri ne?) v rytme novodobého ale aj oldschoolového rapu, no chýbať tentoraz nebude ani poriadna dávka reggae.
V sobotu 15.5.2010 na vás v klube Letom Svetom čaká live show od viacerých zaujímavých interpretov.

Tešiť sa môžete na MTFRa ruka v ruke s Dworekom, ktorí vám okrem iného exkluzívne zarapujú aj nové tracky, ktoré ste doteraz nemali šancu nikde inde počuť. Samozrejmosťou bude aj Papa Gibon Family, ktorí ako stále predvedú kvalitnú a namakanú show. To však ani len zďaleka nie je všetko. Svoju vychytanú show vám predvedie aj grupa Youth Alarm Sound, ktorú tvoria Chontie a Shimon. Aby tejto akcii nechýbal potrebný šmrnc, pomyselnou čerešničkou na torte budú majstri vo svojom obore - Thomass a Tromph, ktorí vám nadelia beatbox, na ktorý budete ešte dlho v dobrom spomínať. Všetkým týmto skvelým interpretom bude kryť chrbát trojica najlepších košických DJs a to konkrétne Unyk, KhZet a Lee.

Kedže my,chlapci z 12roll, silno ľúbime ženské pokolenie, všetky dievčatá majú vstup na akciu úplne zadarmo! Chlapci si za vstup budú musieť zaplatiť symbolické vlezné 2 euro, tak teda neváhajte a príďte sa zabaviť na party, ktorá je zárukou kvality!

Rekapitulácia:
12ROLL CLOTHING PARTY
Sobota 15.5.2010 - Letom Svetom, Košice
MCs: MTRF + Dworek, Papa Gibon Family
Beatbox: Thomass & Tromph
DJs: Youth Alarm Sound, Unyk, KhZet, Lee
Vstup: chlapci 2 €, dievčatá zadarmo!
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]