magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tučniaka deti neukameňovali, zrejme sa otrávil ropuchou
@ Aktuálne -> Rôzne      May 21 2010 - 12:59 GMT
Riaditeľ košickej zoo podviedol vedenie mesta, keď na radnicu doručil kópiu pitevnej správy, v ktorej nebolo uvedené, že sa pri pitve uhynutého tučniaka v jeho tele našla skonzumovaná ropucha. Na základe exkluzívnej informácie Korzára si magistrát vyžiadal pôvodnú správu, ktorá to potvrdila. Mesto sa ospravedlnilo neznámym mladým návštevníkom. Polícia vo štvrtok zastavila vyšetrovanie, keďže sa nepreukázalo, že by tučniak uhynul po hádzaní kameňov.

KOŠICE. Polícia vo štvrtok zastavila vyšetrovanie úhynu tučniaka v košickej zoologickej záhrade. Vyšetrovanie totiž neprinieslo žiadne skutočnosti, ktoré by dokazovali, že by tučniak zomrel násilnou smrťou alebo žeby ho týrali.

"Nedošlo k trestnému činu. Podľa pitevnej správy nebolo zistené žiadne vonkajšie poranenie kože na hlave ani na lebečných kostiach. Vonkajšia obhliadka a pitva tučniaka nepreukázali týranie zvieraťa," informovala včera policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

čítaj celý článok   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]