magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Ján ČEPKO - SPLNENÝ SEN
@ Kultúra -> Výstavy      Sep 07 2010 - 14:23 GMT

Krajské osvetové stredisko v Košiciach sprístupní širokej verejnosti v Galérii KOS na Strojárenskej 3 v Košiciach dňa 8. septembra 2010 výstavu fotografií Jána Čepka pod názvom Splnený sen. Výstava sa koná pri príležitosti autorovho 70. životného jubilea.
Ján Čepko sa fotografii venuje už niekoľko desaťročí. Dominantou jeho tvorby na začiatku bol portrét. Úspech mu priniesli aj reportážne fotografie z rôznych ciest, zátišie, akt a krajinárska fotografia.

Vo svojom aktívnom veku viedol úspešne fotokrúžok a organizoval fotografické súťaže pre učňovskú mládež, pôsobil ako lektor na seminároch, školeniach, v porotách a poradných zboroch pre úsek fotografie.

Od poslednej autorovej výstavy uplynulo desať rokov. Táto sa vymyká z desiatok predošlých, ktoré zachytávali vývojové trendy autora, jeho úspechy, ocenenia či publikovanie fotografickej tvorby. Výstava je emotívnym zachytením pamiatok v Egypte, ktorých návšteva sa stala splneným snom Janka Čepka.

Návštevníci si budú môcť pozrieť výstavu do 24. septembra.

Helga Tomondyová   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]