magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

FAITHLESS v Steel aréne
@ Kultúra -> Podujatia      Oct 05 2010 - 05:17 GMT

Dlhoočakávaná tanečná párty spojená s live koncertom po prvýkrát na Slovensku s menom, ktoré nemusíme absolútne predstavovať bude 28. 10 v Steel Aréne a 29. 10. v Incheba Expo Aréne.
Anglická hip hopová skupina Faithless vznikla v roku 1995. Rok od založenia vydali svoj debutový album Reverence. Obsahuje snáď najväčší hit kapely, singel Insomnia. Nemenej známe sú aj ďalšie single Salve Mea a Don´t Leave. Nasledujúci album Sunday 8PM vydali v roku 1988. Album oproti svojmu predchodcovi nezaostáva. Tiež obsahuje veľké hity kapely a to God Is A DJ, Bring My Family Back a Take The Long Way Home.

Tretí album Outrospective vyšiel v roku 2001. Najlepším albumom kapely Faithless bol v poradí štvrtý album s názvom No Roots, ktorý obsadil prvé miesto v britskom albumovom rebríčku. Svoj zatiaľ posledný rádový album vydala kapela v roku 2006 pod názvom To All New Arrivals. Album bol ladený do dance rytmov. Pilotným singlom sa stala pieseň Bombs.

Ïalšie podrobné informácie www.celebration.sk

Lístky online: www.ticketportal.sk

28.10.10 19:30 (Št) STEEL ARÉNA, Košice

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]