magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Karel Gott & Eva Urbanová
@ Kultúra -> Koncerty      Oct 25 2010 - 10:14 GMT

6.11.2010 o 19:00 h - Steel Aréna, KOŠICE- ŽENSKÁ VSTUPENKA Z¼AVA 50%

Výnimočný koncert dvoch hviezd - Karla Gotta a sopranistky Evy Urbanovej za doprovodu Boom!Bandu Jiøího Dvoøáka.


„Perfektná show a fantastický zážitok pre divákov všetkých  generácií.“ Takto sú ospevované ojedinelé koncerty týchto dvoch hviezd umeleckého hudobného neba, ktoré boli doteraz vždy beznádejne vypredané. Ak sa spoja dva božské hlasy, iné nemožno ani očakávať. Okrem najznámejších piesní z bohatého repertoáru Karla Gotta zaznie z úst Evy Urbanovej pôsobivá melodická pop-rocková  a heavy-metalová hudba. Vyvrcholením koncertu budú duetá v podaní oboch interpretov. Spojenie tenoru Karla Gotta a sopránu Evy Urbanovej sľubuje naozaj jedinečný zážitok.

 

Eva Urbanová je prvou dámou českej opernej scény, a to vďaka fascinujúcemu javiskovému výrazu a zvučnému hlasu. Viac ako 20 rokov patrí bezpochyby k najväčším hviezdam pražského Národného divadla a žne ovácie i v zahraničí. Je držiteľkou mnohých významných ocenení, vrátane zahraničných. Táto výnimočná sopranistka je uznávaná aj vďaka svojmu interpretačnému a komunikatívnemu vystupovaniu, pričom doplňuje svoje operné pôsobenie mnohými ďalšími aktivitami.

Vstupenky na predstavenia je nutné zakúpiť pre každého diváka. Pre dospelého rovnako ako aj pre dieťa.
Vozíčkari vstup ZDARMA, doprovod si musí zakúpiť vstupenku

Košice: informácia pre vozíčkárov

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]