magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

IV. MEDZINÁRODNÝ VÝTVARNÝ SALÓN
@ Kultúra -> Výtvarné umenie      Nov 30 2010 - 10:02 GMT

 Vernisáž Obrazov Galérie Andreja Smoláka sa uskutoční v Hoteli Bankov dňa 30.11.2010 o 18:00  vrámci

IV. MEDZINÁRODNÉHO VÝTVARNÉHO SALÓNU  a ponúkne obrazy umelcov rôznych krajín s výraznými vianočnými zľavami. Doprajte svojej duši pohladenie a inšpiráciu krásou umenia.....

/Hotel Bankov, Dolný Bankov 2, Košice/

xxx

Galéria Andrej Smolák začala svoju pôsobnosť na Slovensku v Snine v októbri 1993, ako filiálka Galérie MIRO Berlín, ktorú založil Miro Smolák v Berlíne 1987.

Vtedy galéria existovala pod spoločným menom Galéria MIRO. Neskôr, až do roku 2003 bola prezentovaná ako Medzinárodná galéria MIRO Berlín -Praha - Snina - Bratislava. Od roku 2004 pôsobí na Slovensku v dvoch mestách, v Snine a v Bratislave pod názvom Galéria Andrej Smolák.


V priestoroch galérie sa konajú aj prezentácie slovenskej literatúry a stretnutia umelcov s osobnosťami verejného života. Okrem originálov slovenských a zahraničných autorov ponúka galéria aj širokú škálu reprodukcií, maliarske plátna a realizuje kurzy kreslenia a maľovania pre dospelých.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]