magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TRANS SENSATION /12.12.2010, 19:30, Spoločenský pavilón, Košice/
@ Kultúra -> Podujatia      Dec 08 2010 - 13:44 GMT

Šaty Jany Berg si obliekajú známe a úspešné osobnosti. Muži aj ženy. Každý kúsok oblečenia od Jany Berg je vyrobený pre konkrétneho človeka. Zabudnite na konfekciu a doprajte si kúsky, ktoré sa stanú vašou súčasťou. Janu lákali dejiny umenia, ona však vyštudovala odbor „Návrhár a modelár odevov“. Hoci sa začala venovať niečomu čo vôbec nemala v pláne, ako sa ukázalo neskôr, rozhodla sa správne. Už pri štúdiu sa ukázalo, že Jana má v sebe niečo, čo ju predurčuje k úspechu v tvorbe módy. Hneď po revolúcii sa rozhodla vrhnúť do sveta módy a návrhárstva a začala podnikať na vlastnú päsť.

Vďaka svojej odvahe, samostatnosti a zodpovednému prístupu sa postupne vypracovala na vrchol v tomto obore a zaradila sa medzi špičku tých, ktorí vedia, čo svet módy potrebuje a postupne získala skúsenosti aj v oblasti marketingu, reklamy a v dôležitom pre túto oblasť podnikania, sponzoringu. Stala sa z nej úspešná žena - skúsená módna návrhárka, ktorá robí módu po svojom a ešte si to aj užíva. Pred 9 rokmi založila Jana svoju dielňu v Brne, kde aj vďaka pätnásťčlennému týmu vznikli prvé modely pre konkrétnych ľudí. Jana netvorí módu, ktorá musí byť za každých okolností „trendy“, ale snaží sa dotvárať osobitý štýl pre konkrétneho zákazníka. Potvrdilo sa, že jej osobitý prístup a profesionálna starostlivosť založená na individuálnom prístupe priťahuje. Jana sa na nedostatok práce rozhodne sťažovať nemôže. Klienti z jej dielne odchádzajú s oblečením, v ktorom sa cítia dobre.

Jedno je isté - modely Jany Berg majú náboj, vtip, kreativitu, provokujú, sú nenapodobiteľné a sú pritom na bežné nosenie. Jana každý rok prekvapí verejnosť multimediálnou módnou show, ktorá má za posledné 4 roky silnú tradíciu . Od kolekcie COOL 2006 cez Polibek Praze až po TOUCH, ktoré okrem Prahy mali možnosť vidieť aj Košičania, pripravila Jana Berg tento rok špeciálnu kolekciu TRANS priamo v Košiciach a len pre Košice. Táto módna show sa uskutoční 12.12.2010 kde predstaví dych vyrážajúce kolekcie inšpirované spojením TRANS - TRANSPORT, TRANSPARENTNÝ, TRANSFÚZIA, TRANSSEXUALITA a TRANSFORMÁCIA. Širokej verejnosti sa predvedú známe české tváre zo sveta modelingu a dievčatá, ktoré sa zúčastnili miss. Súčasťou show bude aj vystúpenie popredného umelca ktorého meno zatiaľ Jana drží v úplnej tajnosti. Veríme, že Jana Berg privedie všetkých zúčastnených do módneho tranzu.

Lístky online: www.ticketportal.sk

Viac info: www.janaberg.sk

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]