magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

The Australian PINK FLOYD Show u nás
@ Kultúra -> Koncerty      Jan 29 2011 - 10:57 GMT

Začiatkom februára   ( 3.2 .)si Košičania vypočujú PINK FLOYD? Že to nie je možné? Kritici ale tvrdia, že  The Australian Pink Floyd Show je najznámejšia „tribute“ kapela na svete a práve vďaka týmto hudobníkom žijú legendárny PINK FLOYD ďalej. Hrajú Floydov lepšie ako samotní Floidi“ - tvrdí sa v Daily Mail, London
„Najlepšia Tribute Show na svete“  píšu v The Times, Los Angeles.  Kapela vznikla v roku 1988 a ako jedinej sa jej podarilo  obnoviť vzhľad, atmosféru a zvuk koncertov Pink Floyd. 

The Australian Pink Floyd Show sú veľmi talentovaní muzikanti, úzkostlivo dbajúci na sebe menší detail v hudobnom vyjadrení svojich vzorov, a tak prinášajú skutočne vernú show, ktorá nenechá žiadneho fanúšika Pink Floyd chladným. Celá kapela a každá ich show je nadšene podporovaná samotným Davidom Gilmourom.

V roku 2010 zožali zatiaľ najväčší úspech so show BIG PINK – GREATEST HITS, kedy nielen fanúšikovia označili túto show ako najdokonalejšiu a najveľkolepejšiu. Túto ich najúspešnejšiu show by sme mali vidieť 3.februára  v STEEL ARÉNE.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]