magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

INEKAFE TOUR 2011
@ Kultúra -> Koncerty      Jan 16 2011 - 10:41 GMT

Z pôvodne plánovaného jedného koncertu v Bratislave, sa pre obrovský záujem fanúšikov postupne pridávalo niekoľko koncertov tak, že z toho vzniklo celomesačné turné po Československu V Košiciach ich privítame v Jambe 22. - 24.januára.

Viac ako polovica týchto koncertov je v tejto chvíli už beznádejne vypredaná... Turné je lokalizované do veľkých klubov /cca 1000 ľudí/ a dôvod, prečo aj napriek obrovskému záujmu ho kapela nepresunula do športových hál, je ten, že chcela zachovať klubovú atmosféru turné. Pre zaujímavosť uvádzame, že prvý koncert v Bratislave sa vypredal za 3 a pol hodiny a druhý za hodinu! V celkovom finále teda turné bude pozostávať z 15 koncertov v 5 mestách a po boku kapely sa predstaví spolu až 20 hostí. Program Inekafe bude trvať 90 minút a bude pozostávať jednak z najväčších hitov, vybraných skladieb z albumov a taktiež z noviniek z pripravovaného albumu.

 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]