magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

O Patagónii v knižnici
@ Kultúra -> Literatúra      Jan 27 2011 - 10:01 GMT

Stretnutie s cestovateľom a spisovateľom Michalom Knitlom pripravila na piatkové popoludnie ( o 16.hodine )  Verejná knižnica Jána Bocatia. Súčasťou podujatia bude autogramiáda knihy Na juhoamerickej vlne, v ktorej autor píše o svojich skúsenostiach z Uruguaja, Argentíny, Chile, Brazílie, Paraguaja, Bolívie, Peru a Ekvádoru.

Z blogu autora:

 

Nápad

Nápad napísať knihu vznikol počas návštevy Matea v Čile, keď som mu vyše týždňa strážil pozemok, osamote, uprostred fjordu a spoločnosť mi robil pes, koza, cap a malé kozliatko. Počas stráženia som si všetky poznámky z predošlých dvoch až troch mesiacov spísal do príbehu. Neskôr, ďalších 9 mesiacov, som si zväčša písal iba stručné poznámky. Domov som prišiel s presvedčením, že napíšem knihu. Nikdy predtým som nič pre verejnosť nenapísal, nikdy mi nevyšiel článok v časopise či novinách.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]