magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tabačka - THE YOUNG GODS /CH/
@ Kultúra -> Koncerty      Feb 07 2011 - 16:14 GMT

V sobotu /12.2./ môžete byť súčasťou veľkej koncertnej udalosti, pretože v Tabačke vystúpia industriálne legendy THE YOUNG GODS /CH/!!! Ako predkapela vystúpia v tento večer českí The Ritchie Success /CZ/. Takýto! koncert ste už dávno nezažili a možno ani dávno nezažijete, takže čakáme Vás v piatok!

Ešte stále máte možnosť súťažiť o voľný vstup na koncert The Young Gods a o ich nové CD Everybody Knows! Viac sa o súťaži dočítate tu: http://www.tabacka.sk/sk/show/494-the-young-gods---sutaz-o-volny-vstup-na-koncert--cd. Čas máte do 9.2. do 15:00! Veľa šťastia!

Nezabudnite, že čas sa kráti a lístky sa míňajú, takže ešte rýchlo využite možnosť zakúpiť si lístok na koncert The Young Gods za predpredajovú cenu! Lístky kupujte online na tomto linku: http://tabacka.interticket.sk/search.php alebo aj v kníhkupectve ArtForum na Mlynskej ulici v Košiciach!

 

 

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]