magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajná správa za 21.02.11
@ Aktuálne -> Polícia      Feb 22 2011 - 12:47 GMT

Vykradnutá chatka i drogéria

     V dobe od 18.02. do 20.02.2011 sa neznámy páchateľ vlámal do dvoch chatiek v záhradkárskej lokalite „Zdoba“ v Košiciach, pričom z prvej odcudzil motorovú pílu, DVD rekordér, domácu vodáreň, dve detské vysielačky a 20 fliaš značkového vína (škoda 1.250,-€) a z druhej dve vàtačky (škoda 433,-€).  

      V noci z nedele na pondelok sa neznámy páchateľ vlámal do objektu drogérie v OC na Triede KVP v Košiciach, odkiaľ z kancelárie odcudzil plechovú skrinku, v ktorej sa nachádzala hotovosť 3.000,-€.

Dopravní  policajti na cestách

      V dňoch 14.02. až 20.02.2011 policajti v Košickom kraji vykonali dopravno-bezpečnostné akcie, pričom jedna bola zameraná na kontrolu nákladných vozidiel a dodržiavanie povinnosti ich vodičov. Policajti (198) skontrolovali 1.197 nákladných motorových vozidiel a ich vodičov a zaznamenali 83 priestupkov.

Druhá akcia bola zameraná na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, najmä dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel, dodržiavanie zákazu požívania alkoholu alebo inej návykovej látky vodičmi pred alebo počas vedenia vozidla a základné povinnosti vodiča. Tejto sa zúčastnilo 220 policajtov, ktorí skontrolovali 1.984 motorových vozidiel a ich vodičov a zaznamenali 295 priestupkov. Tiež zadržali 31 vodičských preukazov.  
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]