magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Reklama na život : SME EURÓPANIA
@ Kultúra -> Film      Mar 01 2011 - 07:11 GMT

Šiesty ročník súťaže Reklama na život má zadanú tému Sme Európania. Táto súťaž umožňuje tvorcom na Slovensku, v Maďarsku a Česku ukázať svoje kreatívne schopnosti a zviditeľniť sa pred domácim aj zahraničným publikom.Minútový film môžete nakrútiť na akúkoľvek háklivú spoločenskú tému, ku ktorej máte potrebu sa vyjadriť. Azyl a Nadácia Otvorenej Spoločnosti, spolu s ďalšími partnermi Neseďte cez prázdniny na zadku! Poďte sa s nami zabaviť!
Za 6 dní, zo 6 lektormi, bude mať 18 z vás šancu zapojiť sa do nášho workshopu a naučiť sa ako napísať, pripraviť a nakrútiť minútový film, aby mal hlavu aj pätu.

Workshop - Košice: 6.2. - 11.2. 2011 - Kasárne/Kulturpark


Ak máte chuť zapojiť sa, neváhajte a mailujte nám na [email protected] , ak sa vám po šuplíkoch váľajú námety, nebojte sa nám ich poslať. Sme vám plne k dispozícii, tak sa nás nebojte :-)

Viac na:http://festival.azyl.sk/sutaze/reklama.html

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]