magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 28. marca do 3. apríla 2011
@ Horoskopy      Mar 27 2011 - 15:47 GMT


Slnko je v konjunkcii s Jupiterom a obe planéty sú v znamení Barana a v opozícii so Saturnom v znamení Váhy a v kvadráte s Plutom v znamení Kozorožca. Mars v sobotu prejde do znamenia Barana zo znamenia Rýb. Mars je v konjunkcii s Uránom v znamení Barana. Venuša je v znamení Ryby a je v slabnúcej konjunkcii s Neptúnom v znamení Vodnára. Mesiac ubúda a nov dosahuje v nedeľu. Konštelácia planét vytvára konflikty aj na úrovni jednotlivcov, nehody a výbuchy.



Pondelok: Venuša sa nachádza v znamení Ryby a Mesiac je v sextile s Marsom a Uránom. Mesiac o 13.00 hod. vstupuje do znamenia Vodnára. Vládca znamenia Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle. Vplýva na širokú verejnosť a má obrovský spoločenský dopad. Zasahuje nohy a kolená.



Utorok: Mesiac je v sextile so Slnkom a Jupiterom a v trigone so Saturnom. V záhrade nepolievame, lebo sa môžu šíriť škodcovia. Bojujeme postrekom proti voškám a dbáme aby sme neohrozili užitočný hmyz. Upratujeme v záhradných domčekoch, v dielni a v pivnici.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom a v sextile s Merkúrom. Pracujeme s podvedomím, meditujeme, vytvárame pozitívne predstavy a udržujeme ich čo najdlhšie. Je priaznivý čas na začatie s jogovým cvičením, kde kombinujeme fyzickú časť s duševnou.



Štvrtok: Mesiac o 00.38 hod. vstupuje do znamenia Rýb. Mesiac je v konjunkcii s Venušou s Neptúnom a v sextile s Plutom. Vládca znamenia Rýb je Neptún a Jupiter nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na prsty na nohách, chodidlá a lymfatické žľazy.



Piatok:Mesiac je v strede znamenia Rýb kde v záhrade sa odporúčam zalievať dôkladnejšie, než inokedy. Omladzujeme živé ploty a vysievame listovú zeleninu, letničky a karfiol. Pridávame reďkovky, mrkvu, špenát, pór, cibuľu a šalát  na záhony ktoré predtým upravíme.



Sobota:  Mars vstupuje do svojho domovského znamenia Barana o 6.03 hod. Aj Mesiac o13.16 hod. vstupuje do znamenia Barana. Mesiac je v konjunkcii s Marsom a Uránom. Vládca znamenia Barana je Mars, nachádzajúci sa v ohnivom živle kde podporuje vojenské aktivity a netradičné zbrane.



Nedeľa:  Mesiac je v nove o 16.32 hod. je v konjunkcii so Slnkom a Jupiterom, v kvadráte s Plutom a v opozícii so Saturnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené obličajové časti tváre a po psychickej stránke je nadpriemerná tvrdohlavosť a neústupčivosť.



 



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]