magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Veľká pouličná šou
@ Kultúra -> Podujatia      Apr 19 2011 - 20:30 GMT

Košičanka, Katarína Raševová sa už niekoľko rokov venuje vzdušnému tancu, ktorý vyštudovala v Španielsku. Ako sama tvrdí, je to kombinácia všetkého, čomu sa doposiaľ venovala - hereckého prejavu, akrobacie a hlavne tvrdej driny. Tentoraz sa so svojim umením podelí s divákmi Veľkej pouličnej šou, 28. apríla o 19:00 hod. na Hlavnej ulici pri Immaculate v Košiciach.

„Som šťastná a teším sa, že môžem reprezentovať našu krajinu a ukázať Slovensku akých reprezentatov má vo svete... Veľmi rada sa vraciam na Slovensko za našou kultúrou, ktorá je pre mňa trochu  obmedzená, ale stále otvorená novým štýlom... Verím tomu, že stále keď prídem na Slovensko a predvediem niečo nové, ľudia sa minimálne potešia, usmejú...oddýchnu si... :) Na Veľkej pouličnej šou budem robiť šálovú akrobaciu s mojim študentom z Marbelly (Španielsko)...Veľmi sa teším na rodné Košice a ľudí, ktorí vedia opätovať radosť zo spolupatričnosti. Tešme sa a oslavujme, že Košice - Európske hlavné mesto kultúry je naše." (K. Raševová)

 

Zdroj:http://www.kosice2013.sk/sk/clanok/katarina-rasevova-tesme-sa-ze-europske-hlavne-mesto-kultury-je-nase

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]