magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25.apríla do 1.mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 25 2011 - 08:11 GMT

Mimoriadne silne je postavené znamenia Barana. Množstvo planét v ňom Jupiter, Mars,  Merkúr, Venuša a Urán zase oslabuje znamenia Váhy. Slnko je v znamení Býka a je v trigone s Plutom v znamení Kozorožca. Jupiter je v konjunkcii s Marsom a Mars je v konjunkcii s Merkúrom a s nimi je v opozícii Saturn v znamení Váhy. Pluto je v kvadráte s Uránom a Venušou ktoré sú vo vzájomnej konjunkcii. Neptún je v znamení Ryby. Mesiac ubúda a v pondelok je v druhej štvrti. Planetárna konštelácia úplne odsúva takt a diplomaciu na vedľajšiu koľaj. Prevláda násilie, a konflikty a ohnivé nadšenie.

Pondelok: Mesiac je v druhej štvrti o 4.47 hod. Mesiac je v znamení Vodnára a je v kvadráte so Slnkom, trigone so Saturnom a v sextile s Venušou. Široká verejnosť bude negatívne ovplyvňovaná zákulisnými a silovými aktivitami. Osobné záujmy radšej prispôsobíme okolnostiam.

Utorok:Mesiac je v sextile s Marsom a Jupiterom a v trigone so Saturnom. V záhrade nastal vhodný čas na boj proti voškám. Postrekujeme ruže proti čiernej škvrnitosti a piliarke drobnej. Chránime marhule a broskyne v čase keď sa nalievajú puky. Predchádzame ohrozeniu včiel a iného hmyzu.

Streda:Mesiac je v znamení Rýb o 6.57 hod. a je v konjunkcii s Neptúnom a v sextile so Slnkom. Vládca znamenia Ryby je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle. ovplyvnené sú lymfatické zložky a prsty na nohách. Emócie a citlivosť sú vyburcované na vysokú mieru.

Štvrtok:Mesiac je v sextile so Slnkom. Harmonická konštelácia podporuje fyzickú a duševnú aktivitu. V záhrade viac polievame výdatnou spàškou vody zrána a večer. Čistíme a dôkladne umývame zašpinené záhradné náradie, skleníky, pivnice a drevárničky.

Piatok:Mesiac je v znamení Barana o 19.33 hod. Mesiac je v konjunkcii s Uránom. Vládca znamenia Barana je Mars a Pluto nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na obličaj, čelo a jeho dutiny. Po psychickej stránke sa prejavuje tvrdohlavosť a schopnosť sa presadiť netradičnou formou.

Sobota:Mesiac je v konjunkcii s Uránom a Venušou. Konštelácia praje romantike, novým láskam, elektronike a netradičným formám činnosti. V záhrade viac než tri roky staré kríky na jar kvitnúce prerežeme ihneď po odkvitnutí. Pôdu pod drevinami nakypríme a prevzdušníme.

Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Marsom, Jupiterom, Merkúrom a Venušou a je v opozícii so Saturnom. Konštelácia vytvára silný tlak na psychiku a slabší jedinci sú najviac v ohrození. Prehnaná súťaživosť môže vyvolať konflikty a v krajnom prípade aj nehody alebo úrazy.


kontakt: 055 62 517 10

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]