magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 2. do 8 mája
@ Horoskopy      May 01 2011 - 11:51 GMT

Slnko je v znamení Býka v trigone s Plutom v znamení Kozorožca. V znamení Barana je Urán, Mars a Jupiter sú v konjunkcii a Merkúr a Venuša sú tiež v konjunkcii. Saturn v znamení Váh je v opozícii s Merkúrom a Venušou. Urán je v kvadráte s Plutom a Venuša je v znamení Rýb. Silné obsadenie znamenia Barana vplýva na tvrdohlavosť a násilie. Mesiac je v nove v utorok a potom dorastá.

 

Pondelok: Mesiac je v znamení Býka od 7.58 hod. a je v konjunkcii s Marsom a Jupiterom a v trigone s Plutom. Vládca znamenia Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na krásu, umenie, luxus, kultúrnu sféru, milostné zážitky, podporuje architektov a všetkých tvorcov umenia.

 

Utorok:Mesiac je v nove o 8.51hod. a je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené krčné stavce, hlasivky, hrdlo a nosohltan. Nepreťažujeme žalúdok zriekneme sa solenia a korenia a ťažkých jedál. Odporúča sa aspoň 24 hodinový pôst.

 

Streda:Mesiac je v znamení Blížencov o 19.09 hod.  a je v kvadráte s Neptúnom. Vládca znamenia Blížencov je Merkúr vládnuci vo vzdušnom živle a vplývajúci na rozum, bystrosť, koncentráciu, mozog a ramená s pľúcami. Vytvára vhodné podmienky pre komunikáciu.

 

Štvrtok:Mesiac je v kvadráte s Neptúnom a v trigone so Saturnom. V záhrade sadíme a vysievame kvety, brokolicu a byliny. Odstrihávame odkvitnuté kvety z cibuľovín a trvaliek. Chryzantémy zaštipujeme a semenáčiky otužilých letničiek a ostatných rastlín pretrhávame.

 

Piatok: Mesiac je v trigone so Saturnom a v sextile s Venušou a Merkúrom. Priaznivá konštelácia je vhodná pre učenie, dlhodobé plánovanie dovoleniek a podnikania. Vplyv pre lásku a partnerské vzťahy je tiež na vysokej úrovni. Vyhýbame sa operáciám ramien.

 

Sobota:Mesiac je o 4.32 hod. v znamení Raka. Mesiac je v trigone s Neptúnom, v kvadráte s Uránom a v opozícii s Plutom. Vládca znamenia Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na rodinu, citovú sféru a súkromie, po zdravotnej stránke  na žalúdok a metabolizmus.

 

Nedeľa:Mesiac je v sextile so Slnkom a v kvadráte so Saturnom. V záhrade dbáme na dostatok vlahy, zalievame skoro ráno a neskoro večer. Vysievame šalát, čakanku, neskorý hlávkový aj kučeravý kel, kapustu bielu, reďkovky, karotku, kaleráby, pór a vysádzame predklíčené zemiaky.

 

kontakt: 055 62 517 10

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]