magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 15. mája 2011 / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 08 2011 - 17:06 GMT

Slnko je v znamení Býka. V znamení Barana je Jupiter, Venuša, Mars, Merkúr a sú vo vzájomnej konjunkcii. Urán je  osamote v kvadráte s Plutom v znamení Kozorožca. Venuša vstupuje do znamenia Býka koncom týždňa. Mars a Venuša sú v sextile s Neptúnom v znamení Rýb. Saturn v znamení Váh je v kvadráte s Plutom. Mesiac dorastá a prvú štvrť dosahuje v utorok. Konštelácia planét výrazne podporuje osoby narodené v znamení Barana, Strelca a Leva. Oslabené sú Váhy.

 

Pondelok:Mesiac je v trigone s Uránom, v kvadráte s Marsom , Jupiterom , Venušou a Merkúrom. Mesiac o 11.35 hod. vstupuje do znamenia Leva. Vládca toho hrdého znamenia je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle vplývajúce na hrdosť, pýchu, lesk, bohatstvo a vládnuce schopnosti.

 

Utorok:Mesiac je v prvej štvrti o 22.35 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené cievy, krvné tepny a celý srdcovo cievny systém. V záhrade prekypríme záhony, vysievame cukrovú kukuricu, fazuľu, tekvicu a uhorky.

 

Streda:Mars vstupuje do znamenia Býka o 8.11 hod.  Mesiac je v trigone s Marsom, Merkúrom, Venušou a Jupiterom , v kvadráte so Slnkom a v opozícii s Neptúnom. Mesiac vstupuje do znamenia Panny o 15.59 hod. Vládca znamenia Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pedantnosť, pracovitosť hlavne v oblasti služieb.

 

Štvrtok:Mesiac je v trigone s Plutom a Slnkom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené tráviace orgány, črevá, žlčník a pankreas a preto ich nezaťažujeme ťažkou potravou. Každé sústo dôkladne rozžujeme najmenej 60 sekúnd a napoly pred trávené prehltneme.

 

Piatok:Mesiac je v opozícii s Uránom a v slabnúcom trigone so Slnkom. Mesiac o 17.56 hod. vstupuje do znamenia Váh. Vládca znamenia je Venuša a nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na krásu, umenie, kultúrnu sféru, a vplyv na širšiu verejnosť.

 

Sobota: Mesiac je v opozícii s Uránom, v konjunkcii so Saturnom a v kvadráte s Plutom. Konštelácia môže u slabších jedincov vyvolávať pasivitu. V záhrade zbierame púpavu na med ihneď po rozkvete a vysádzame slamienky a zostriháme odkvitnuté jarné trvalky. Očkujeme ruže a balkónové kvety zaštipujeme.

 

Nedeľa: Venuša vstupuje o 23.25 hod. do znamenia svojho domovského znamenia Býka. Mesiac je v opozícii s Marsom, Merkúrom, Venušou a Jupiterom. Planéty najviac prajú rozjímaniu, duchovným aktivitám a meditáciám. Mesiac o 18.31 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna. Vládca znamenia je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.

 

kontakt: 055 62 517 10

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]