magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košická Noc múzeí a galérií
@ Kultúra -> Podujatia      May 09 2011 - 18:43 GMT

Košická Noc múzeí a galérií začne v Košiciach v sobotu, 14. mája o 17.00 hod. Tento rok je to však po prvý krát, kedy sa kultúrni operátori múzeá a galérie), košický klaster a Košice2013,n.o. spojili, aby spoločne priniesli všetkým milovníkom umenia ešte presvedčivejší a intenzívnejší zážitok.

Francúzsky koncept, ktorý prevzalo množstvo krajín, si našiel svoje miesto aj v Európskom hlavnom meste kultúry 2013. Filmy, animácie, interaktívne expozície, koncerty. To všetko a ešte oveľa viac nás čaká na miestach, ktoré dýchajú históriou a kultúrou .

Zaujímavý program plný prekvapení, hudby a zážitkov, na ktoré sa nezabúda....Tohtoročná Noc múzeí a galérií sa vo Východoslovenskej galérii bude niesť v duchu francúzskych modernistov. Slovenské technické múzeum ponúkne prehliadku od hviezd (Planetárium) až pod zem (simulácia bane), ale aj Indiánsky večer. S Východoslovenským múzeom prežijeme hrôzy Mikušovej väznice a možno stretneme aj kata a v Múzeum Vojtecha Löfflera si budete môcť nechať nakresliť svoj rýchloportrét.

Viac info na : www.visitkosice.eu;www.kosice2013.sk a na webových stránkach múzeí a galérií:

www.stm-ke.sk, www.vsmuzeum.sk, www.vsg.sk  www.lofflermuzeum.sk

.

Košická noc múzeí 2011 - naše mesto žije ďalej aj po majstrovstvách sveta. Druhý ročník výnimočnej akcie, Košickú noc múzeí pripravili:Východoslovenské múzeum, Slovenské technické múzeum, Východoslovenská galéria, Múzeum Vojtecha Löfflera, Košice - Turizmus a Košice 2013,n.o.

 

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]