magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Na Hlavnej SOS psíkov
@ Aktuálne -> Rôzne      May 16 2011 - 09:36 GMT
Keď vidím opusteného psíka, vždy mi napadne, že v ľudských schopnostiach je zmeniť osud, zvieratko je však odkázané na našu pomoc a jeho osud je v našich rukách. V Košickom  útulku je momentálne 150 psíkov a ďalších dvadsať je umiestnených v dočasnej opatere. Spomínaný útulok  Únie vzájomnej pomoci ľudí a psov sa dnes  (16.5) bude prezentovať v stánku na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne v rámci Európskeho dňa v Košiciach, ktorý je venovaný neziskovým organizáciám. Jeho dobrovoľných pracovníkov tam nájdete v čase od 10. do 17. hodiny.

Pretože počasie nevyšlo, psíkov tam pravdepodobne neuvidíme, ale určite dostaneme kopec informácií, ako môžeme týmto človeku oddaným tvorom pomôcť. V stánku bude aj zbierka. Čím môžete aspoň trošku pomôcť zlepšiť život havkáčikom- útulkárom vy?  V útulku uvítajú predovšetkým krmivo pre psíkov, ďalej ryžu, cestoviny, ale aj obojky, vodidlá, deky.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]