magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 11. do 17. júla/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 11 2011 - 08:53 GMT

Slnko je v znamení Raka a je v slabej konjunkcii s Venušou v rovnakom znamení.  Venuša je v kvadráte s Uránom v znamení Barana a Saturnom v znamení Váh a v sextile s Jupiterom v znamení Býka  a v opozícii s Plutom v znamení Kozorožca. Jupiter je v trigone s Plutom, Merkúr v znamení Leva je v sextile s Marsom v znamení Blížencov a Saturnom. Neptún je na začiatku znamenia Rýb. Planéty sú zamerané na utužovanie rodinných zväzkov. Mesiac pribúda a spln dosahuje v piatok.

Pondelok: Mesiac je o 11.47 hod. v znamení Strelca. Mesiac je v trigone so Slnkom a Uránom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca znamenia Strelca je Jupiter, nachádzajúci sa v ohnivom živle a prinášajúci radosť zo života, túžbu po dobrodružstve a spoznávanie ďalekej cudziny.

Utorok: Mesiac je v opozícii s Marsom a v trigone s Merkúrom a Uránom. Konštelácia podporuje originálne a netradičné riešenia ale prináša slabú aktivitu. Znamenie Strelca vplýva na bederné kåby a stehná. V záhrade vysievame fazuľu, hrach, cviklu a čínsku kapustu pre jesenný zber.

Streda: Mesiac je v znamení Kozorožca o 16.14 hod. a je v trigone s Merkúrom a v konjunkcii s Plutom. Vládca znamenia Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pracovitosť, pedantnosť a chladnokrvnosť. Po zdravotnej stránke vplýva na kosti a pokožku, oslabuje city.

Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v trigone s Jupiterom, v opozícii s Venušou a Slnkom a v kvadráte so Saturnom  a Uránom. Prebieha ťažká až asketická konštelácia ktorá praje zdraviu na úkor financií a majetku. V záhrade sa zameriame na prípravu nového záhonu na sadbu jahôd.

Piatok: Mesiac dosahuje o 8,40 Spln. Mesiac je v opozícii s Venušou a Slnkom.  Mesiac o 22,30 vstupuje do znamenia Vodnára.  Doporučuje sa počas splnu dodržiavať pôst a to nielen v jedení ale aj v nákupoch a nevytváraní negatívnych a hrabivých myšlienok. Meditujeme, rozjímame a primerane športujeme.

Sobota: Mesiac je v opozícii so Slnkom, v kvadráte s Jupiterom a v trigone so Saturnom. Vládca znamenia Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na kolená nohy a podporuje netradičné až revolučné myslenie so zameraním na širokú verejnosť a svetové udalosti.

Nedeľa: Mesiac je v trigone s Marsom, Saturnom a v opozícii s Venušou. Priaznivá konštelácia praje športu, vytrvalostným disciplínam, technike, aktivite na úkor pohodlia, pôžitku a oddychu. V záhrade nepracujeme s rastlinami ani s pôdou ale bojujeme so škodcami, zbierame úrodu a skrášľujeme okolie.
 Kontakt: 055 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]