magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Hľadajú nehercov, ktorí zahviezdia na Lete v parku 2011
@ Kultúra -> Oznamy      Jul 13 2011 - 13:20 GMT

Ak patríte k fanúšikom divadla a drieme vo vás herec, v stredu, 20.7. o 17.00 hod. vás čakáme na DIVADELNOM KONKURZE v priestoroch kultúrneho centra Kasárne/Kulturpark na Kukučínovej ulici 2 v Košiciach (vchod zo Skladnej). Konkurz je určený záujemcom o trojtýždenný divadelný workshop od 1.8. do 20.8. 2011 v Kasárňach/ Kulturparku. Hľadáme: herecké obsadenie, asistentov réžie a scénografov. Kto sa môže prihlásiť na konkurz? Každý, kto má záujem zúčastniť sa workshopu. Skúsenosti s divadlom sú vítané, no nie sú podmienkou. Minimálna veková hranica - 18 rokov. Na konkurze budú vybratí 2 uchádzači, ktorých zaradíme do skúšobného procesu. Na konkurz si je potrebné pripraviť ľubovoľný monológ (cca. 3-5 min) a krátku pohybovú etudu.Prihlásiť sa môžete najneskôr do 17. júla 2011.


Vyvrcholením bude premiéra autorského divadelného predstavenia (Otrasenie), 20.8. 2011 v rámci festivalu Leto v parku 2011.   OTRASENIE Prestali snívať a motor, ktorý ich kedysi hnal už nechce fungovať. Chýba im motivácia. Ostávajú zakliesnení v „medzipriestore" samoty. Tá sa im stala miestom bezpečia. Terapia v tomto abstraktnom priestore úvah  je len bezmocnou hrou s myšlienkami. Hra o ľuďoch, ktorí už jednoducho- NECHCÚ. Novodobý „Ivanov" netrpí preto že vyhorel. On trpí preto, lebo to tak chce. Utrpenie sa stalo pózou a zvonku už nedokážeme určiť kto trpí naozaj. Autorské predstavenie „komponované" z viacerých scénických, tematických skečov.
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]